Vi tar ansvaret från start till mål
 

RENOVERINGAR

Tillsammans med kvalitetsmedvetna samarbetspartners löser och uppfyller vi de behov ni har. Vare sig det är totala renoveringar, uppgraderingar eller delar av bostäder.

BADRUM

Alla badrum är unika och behöver sin personliga touch. Därför är det viktigt för oss att kunden får välja det estetiska utförandet. Tillsammans kommer vi fram till en lösning som inte bara är tekniskt genomförbar utan även ger bostaden ett lyft och värdehöjning.

KÖK

Eftersom köket är en plats är man spenderar mycket tid av ens vardag så är funktion och utrymme A och O. Vi ritar upp köket och utnyttjar ytorna maximalt. Vi har ett nära samarbete med Ikea, men självklart monterar vi även andra kök.

SERVICE

Kanske har du tänkt att bygga ut altanen som är för liten, eller sätta igen den där dörren eller öppna upp väggen? Eller varför inte måla om hemma?! Vi utför mängder av olika typer av servicejobb.
Exempel på servicejobb som vårt team jobbar med är altaner, trappor, stenläggning, jordning av el, innerväggar, undertak, målning, snickerier...

HUS

Bygga nytt, bygga om eller bygga ut. Vår och sommar är högsäsong för dessa arbeten. Vi utför utbyggnader av befintliga hus och stugor, attefallare och även nybyggnation av villor.